Thursday, 21 March 2013

JALAN JALAN UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE : PART 5

Assalamualaikum...

okeyy nak update entry gi USS nie kan..tengok entry sampai part 5 tak
abis-abis lagikk..haha..gasakk lah..

lepas pening-pening naik roller coster tu kitorg pn terus pegi 
dekat JURASSIC PARK..sebelom tu akan melintas depan Egypt..

dalam egypt ni pon ada roller coster jgak tau..memg seriaauuuu..huhu
lepas masuk Jurassic Park tu ktorg pn saje lah try naik CANOPY FLYER..mule-mule ingat xde lah seram sangat naik rupe2 nyer seram jgak sebab kaki xjejak tanah..kuikui.. so lepas tu ktorg pi naik mcm pelampung besar nama JURASIC PARK ADVENTURE..ala naik pelampung ramai-ramai dalam 10 orang lepas tu gi menyusuri macam sungai dalam tu..huhu..memang basah sebab duk dalam tu macam water rafting..tp bole je beli siap2 baju raincoat die harga $3.
even basah jgn risau sebab ada macam mesin yang kter bole keringkan badan kite dalam tu..sowi yg ni tak snap pulak pic die..tp bukan free tau still kene bayar utk keringkan baju kte..huhuhu



Far Far Away...;)

okey lah got to go now..akan bersambung nti..
see ya..;))

4 comments:

  1. assalamualaikum. waaa pakai baju lain boleh tak? hehee bawak baju basahan sendiri? hehhee

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salim..
    bole je sheila..kalau dh basah tu bole tuka baju laen..bawaklah spare baju..senang..
    nti semua basah dengan kasut2 skali basah dkt waterworld tu...huhuh

    ReplyDelete