Tuesday, 26 February 2013

Me & Program Amal Mesra Blogger Anak Yatim


Program Amal Mesra Blogger Anak Yatim..

Assalamualaikum..

entry kali nak cerita cket pasal penyertaan iera dalam program nie..
program nie sebenarnya adik yang terlibat
so si akak ni pon join lh bagi support si adik blogger ni
xsangka best sangat dapat join program ni
dapat kenal dengan ustaz dan kak zu dpd RUMAH AMAL KASIH BESTARI, SUBANG
adik2 dpd rumah tu
top2 blogger & sukarelawan yang menjayakan program pada hari Ahad bersamaan 25.02.2013

bermacam2 aktiviti yang ktorang buat
antaranya gotong royong mengecat,
aktiviti games, persembahan nasyid dan acara penyampaian hadiah
sangat enjoyy even penat tapi berbaloi sangat
jutaan terima kasih kepada semua sponsor, sukeralawan , urusetia
tuan rumah dan sesiapa saja yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam program ni
jom kite tengok gambar2 sekitar majlis berlangsung..;)

masa ni aktiviti mengecat bagi sesetengah group dah setel
ada lagi group yang sedang bertungkus lumus mengecat dekat dalam rumah..;)
selepas daftar urusetia akan bagi jadual program sebenar bersama no group
sbb aktiviti gotong royong dibahagikan mengikut group2..:)

eh hubby yaya pulak termasok dalam ini gambar..haha
act nak amik gambar yang dekat kain kuning tu
sekali tersnap..huhuhu


untuk cerita details my sis EIDA ada cerita mengenai event ni
so korang boleh klik dekat SINI yea..
dan ada juga blogger lain yang telah update program ni bole check melalui blog Eida 
sorry iera xde link korang nak letak dalam entry ni...:(
.
.
.
.
.
last but not least...;)

ini lah di antara blogger & sukarelawan yang terlibat dalam program ni
ada beberapa yang lain dah balik sebab komitmen famili dan
transport basah sbb sebelah petang dah mula hujan

*TULANG BELAKANG YANG TELAH MENJAYAKAN PROGRAM NI*
*SYABASS DIUCAPKAN*
*TAHNIAH!!*
p/s: yg tengah2 tu lah official photographer program ni..;)


19 comments:

  1. alongggggggggg, yaya singgahhh siniii :))
    sentapp, gambar syafiq ada, gambar yaya xde :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye yayaaa...tanx sudi jengah blog along suam2 kuku nie..hehe
      yelh xpasan tersnap pic hubby yaya aritu..;p

      Delete
  2. fuyooo along update! *gosok gosok mata sikit* macam tak cayaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. go go along!

    #Terima kasih along ssb sudiiii join event yang dianjurkan. next time join lagi yek yekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..kalau xde pape hal..:))

      Delete
  3. hahaha...dayah xleh bla...

    o akak pn ada join jgk ek?xprasan plak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup anna..
      nie gara-gara si dayah lah nie..hikhik
      xdelah..saje nak beramal dengan cara nie..;)

      Delete
  4. seronok dapat kenal along.. best sangat2!!! tambah best bila dpt satu group dgn along.. besttttttt sangat...

    zana dh follow blog along.. keep blogging along!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu zana follow blog yg xbrape nak hot nie..ahakss
      memey enjoy 1 group kite kn..;p

      Delete
  5. alonggg....

    hiduppp Doraemon...

    hehe..

    mati2 ingatkan along ni adik eida...
    sentap eida....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..kak ira maintain kekal muda....

      Delete
    2. caya lah ayu..:))
      kembang semangkuk dah ni..hikhik
      ala biasa2 je..umuq dh meningkat dh nie..hikhik

      Delete
  6. singgah dari blog mila...
    hehe nk cr blog2 kwn mse event umh ank yatim.

    salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga NugRul SakuRa..;)
      tanx sudi jengah blog sy..

      Delete
  7. salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom tukar link, citer dan pendapat

    ReplyDelete
  8. hai la kak,copy entry boleh???hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haluuu....
      nak copy entry ke?akak wat biase2 je..hikhik

      Delete
  9. hye :) kte dtg cni. jenguk blogger yg sama sama join event ni.
    salam kenal ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak nuha ahmad..;)
      tenx sudi jengah blog sy..

      Delete